Pojďme vyprávět Váš příběh, abyste se k němu mohli kdykoliv vracet.

Hledáte rodinnou a svatební fotografku v Praze? Ke každému focení dávám zdarma porci zábavy a osobité ztvárnění Vaší rodiny bez strojených póz. Se mnou se nemusíte bát, ani když děti nebudou plně spolupracovat. Je to přirozené a tak vznikají ty bezprostřední momentky, které Vás zahřejí u srdce i po letech.

Fotím s láskou a zaměřuji se na rodiny s dětmi a na svatby.

Fotím převážně v Praze, ale už jsem několikrát za klienty dojela na místo křtu do Hradce Králové, nebo na focení narozenin do Příbrami. Svatby fotím po celé republice, zatím jmenovitě v Praze, Hostivicích, Moravské Třebové. Záleží na dohodě.

Je krásné pozorovat, jak čas letí, když se berete, když čekáte miminko, jak Vaše děti rostou. Fotka je jedna z možností, jak zastavit čas a moci s ke krásným okamžikům kdykoliv vrátit.

Ráda se Vám budu plně věnovat, aby nám žádné období neproklouzlo mezi prsty.

Centrem pozornosti bude během našeho focení vše, co je pro Vás důležité. Vy a Vaši blízcí.

Zachytíme pomíjivý moment, ve kterém se právě nacházíte, takoví jací jste a bude sranda. Nebudu Vás nutit do žádných póz, nemusíte se ničeho obávat.

Fotím na vytipovaných místech v Praze, ale jsem schopna přijet k Vám domů a vyfotit Vás tak ve Vašem přirozeném prostředí.

Focení u Vás doma má i přidanou hodnotu, že zachytíme místo, kde jste společně bydleli. Ale může to být i tak, že Vás prostě vyfotím na místě, které pro Vás něco znamená.

Zdokumentujeme spolu příběh Vaší rodiny. Žádný pózy, žádný fejkový úsměvy, jen skvělý momentky zachycující chvíle, kdy jste spolu.

Těším se na Vás. Napište mi nebo mi zavolejte.

Jsem ráda, když vše působí přirozeně, když jste sví. Nejlepší fotky vznikají, když zapomenete, že tam jsem. 
Mám vytipovaných několik míst v Praze, kde Vám to bude slušet, ale pokud máte nějaké své oblíbené místo, které pro Vás má nostalgickou hodnotu, vyfotím Vás tam.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *